Hári ékszer

Friss bejegyzések

Igényes és látványos megjelenés különleges ékszerekkel

Egy különleges ékszer legfőbb feladata, hogy kiemelje mindazt, ami viselőjén szép. Legyen az egy egyedi, az alkalomra készült ruha; egy kecses kéz vagy egy vékony nyak. A valóban különleges ékszerek csodálatos remekművek, drágakőritkaságok.

Persze, csak ha nem jön szembe velünk egy rendezvényen egy ugyanolyan példány. Amennyiben egy gyönyörű és sikeres nő képét szeretnénk lefesteni magunkról, ezt igazán nem engedhetjük meg magunknak. Egyedi ékszerkészítéssel mindez elkerülhető.

„Ne legyen ilyen senki másnak”- mondja egy igazi nő. Egyesek mindezt egyke-szindrómának vélik, mások feltűnési viszketegségnek, de az igazi nők tudják, hogy mindez csak egy jogos vágyuk, hisz minden nő egyedi és különleges. Ezért egész életünkben törekszünk szépségünk kiemelésére és megőrzésére.

Szinte nincs olyan nő, aki elégedett lenne a saját külsejével. Mindig felfedezünk magunkon valami hibát, és mindig másokat látunk tökéletesnek, így igyekszünk minden apró kis részletre odafigyelni, ha egy fontosabb eseményre, rendezvényre, hivatalos megnyitóra vagy bálba megyünk. Sok múlik a részleteken.

 

Ugyanaz a ruha, ugyanaz az ékszer?

A hivatalos eseményeken ráadásul állandóan figyelem középpontjában vagyunk, és a résztvevők is árgus szemekkel figyelnek bennünket, így, ha kétszer felveszi ugyanazt a ruhát egy nő, az utólag biztosan nem marad megjegyzés nélkül.

Kénytelenek vagyunk folyamatos forgásban tartani a ruhatárunkat. Ráadásul bizonyos rendezvényeken, hivatalos eseményeken, ismert nőként, de akár ismeretlenként is „kötelező elemei” vannak a megjelenésnek. Egy gyönyörű ruha szinte kiált egy igényes és figyelemfelkeltő ékszerért.

 Az igazi hölgyeknek nem kell ahhoz egy farsangi-, vagy báli szezon, hogy megújítsák ruhatárukat, vagy ékszerkollekciójukat.

Lehangoló tud lenni, amikor az ékszer, amit felvesz; szembe jön Önnel egy rendezvényen. Kellemetlen, ugye?

Erre a problémára nyújt megoldást az egyedi ékszerkészítés. A különleges ékszerek között ráadásul igazi ritkaságok is megtalálhatók; mind kidolgozásban, mind megjelenésben és a választott egyedi drágakövek tekintetében is. A különleges ékszerek egyediek, épp ettől különlegesek. Ugyanúgy, mint annak viselője. Valós és eszmei értékkel rendelkeznek.

Különleges ékszerre vágyik, melyben az Ön személyisége, fantáziája is teret kap? Kísérje végig megszületését a tervezéstől az ékszer átvételéig!