egyedi bw

 

Különleges formavilágú ékszereim kivétel nélkül kézzel, hagyományos technikával aranyból, ezüstből és platinából készülnek. Minden darabhoz drágakövet és természetes ásványt használok. Folyamatosan keresem a különleges színárnyalatú és csiszolású köveket. Egyik kedvencem az ametrin nevű drágakő, amely a kvarc csoportba tartozó citrin és ametiszt összenövéséből keletkezik.

Vállalom ékszerek készítését, javítását, zománcozást, vésést, drágakőcsiszolást és -foglalást.
Tevékenységeim közé tartozik még igazságügyi ékszer- és drágakő szakértés és certfikát kiállítása.

Egyedi tervezés

A legnagyobb szerelem és kihívás az egyénre szabott ékszertervezés. Ezeknek a daraboknak tükrözniük kell az Ön, választottja, vagy éppen családtagja egyéniségét és stílusát. Ez a tervezési folyamat a megrendelővel közösen történik, figyelembe véve a vevő különleges igényeit is, például horoszkópkő, egyedi formák, szokatlan csiszolású kövek felhasználásával.

Az oldalt látható kollekció rubinjait a megrendelő Indiából hozta, és ezekhez szeretett volna a magyar motívumvilágot is tükröző ékszergarnitúrát terveztetni és kiviteleztetni. Az elkészült készlet tartalmaz egy nyakéket, egy pár fülbevalót és egy nyakláncot medállal a hétköznapokra. Külön készítettem egy külön karláncot is, melyre a nyaklánc medálját igény szerint felkapcsolhatja.

Természetesen Ön is megtervezheti saját ékszerét, melyben szakmai segítséget nyújtok. Elkészítése így teljes mértékben az Ön álmaihoz igazodva, hozott fénykép, tervrajz vagy csupán elképzelés alapján történik.

rubin

Régi ékszerek javítása és felújítása

antik

Nagy szakértői tapasztalatot és hozzáértést igényel egy-egy antik ékszer javítása, vagy elveszett darabjainak pótlása.

A közelmúltban fordult hozzám egy hölgy azzal a kéréssel, hogy régi, fél pár fülbevalójának párját készítsem el. Ajánlásomra a megmaradt darabból medált, és ennek mintájára egy új pár fülbevalót készítettem.

antik 2