Azoknak, akik az egyediség hívei.

„Ilyen nincs senki másnak!” - a legfőbb ok, amiért Ön is különleges ékszerre, egyedi ékszerkülönlegességre vágyik? Saját magát, vagy választottját, netán családtagját lepné meg egy igazán különleges darabbal? Életre szóló értékeket keres, akár befektetési lehetőségként?

Van rá megoldás!

 

Lehangoló tud lenni, amikor az ékszer, amit felvesz; szembe jön Önnel egy rendezvényen.

Frusztráló, ha lánykéréshez olyan drágaköves ékszert keres, mely valóban különleges ékszer, de számos tényező miatt egyszerűen nem találja meg az igazit.

Egyedi ajándékot, valami különlegeset szeretne ajándékba adni, de ma már olyan nehéz valóban különlegeset találni…

Nincs egyedül a problémával.

Számos vásárlóm fordult hozzám már hasonló gondokkal. Akár saját magának választana valami különlegességet, akár egyedi ajándékot szeretne adni; az egyedi, különleges ékszerek remek választást jelentenek.

A különleges ékszerek azért is különlegesek és egyediek igazán, mert közöttük igazi ritkaságok is megtalálhatók. Kidolgozásban, megjelenésben, és a választott egyedi drágakövek tekintetében is.

 

A különleges ékszerek egyediek. Épp ettől különlegesek.

Az emberi kreativitás és a művészi munka eredményei. Valós és eszmei értékkel rendelkeznek.

Ezért olyan különleges ékszereket tervezek, melyek nem csak egy darab nemesfém vagy drágakő precíz megmunkálását jelenti, hanem egy elmélyült, aprólékos munka végeredményét, mely az Ön személyes elképzelése, vágya alapján készül el.

Különleges ékszerre vágyik?  Kísérje végig megalakulásának folyamatát a tervezéstől az ékszer átvételéig! Az Ön személyisége, fantáziája is teret kap az ékszerekben.

 

Különleges ékszerek készítésére nem képes akárki

Egy egyedi és különleges ékszer megtervezéséhez szükség van fejlett formakultúrára, rajzi ismeretekkel, alapos drágakőismeretre és magas szintű fémtechnikai tudásra.

Ötvös – aranyműves, igazságügyi ékszer – és drágakő szakértő vagyok. Ezért rendszeresen utazom a világ számos országába, hogy kiállításokon, vásárokon, olyan drágakövekhez, gyöngyökhöz, ásványokhoz jussak hozzá, amiket itthon - Magyarországon - még nem ismernek.

 

Mitől lesznek tényleg különlegesek?

Olyanszínű, árnyalatú, csiszolási formájú drágaköveket használok, melyek különlegességnek számítanak, mégsem merik felhasználni őket hazánkban.

Vállalom az akár merészebb ötleteket, merészebb formákat, színeket is; hogy Ön munkám révén valóban hozzájusson egy- egy valóban különleges darabhoz.

 

Milyen előnyöket jelentenek Önnek a különlegesek ékszerek?

  • A valóban különleges ékszerekkel és garnitúrákkal, merészebb színekkel és formákkal részesülhet a „különleges vagyok” életérzésében.

  • Kiváló választás lehet egy különleges ékszer terveztetése, vásárlása, ha életre szóló értékeket keres. Az egyedi, különleges, akár drágaköves ékszerek, gyöngysorok komoly eszmei és anyagi értékekkel bírnak.

  • Emellett érzelmeket közvetíthetnek. Így a különleges ékszerekkel még személyesebbé tehető egy ajándék, hiszen nem csak egy különleges és egyedi ékszert kap az ajándékozott, de az ékszer a stílusához és ízléséhez is teljes mértékben alkalmazkodni tud.

  • Szeretné kimutatni érzelmeit azzal, hogy választottjának nem csak értékes, de egyben egészen egyedi, különleges ékszert választ eljegyzési gyűrűként? Valóban egyedi darabbal különleges nőnek fogja érezni magát. Épp olyan különlegesnek, mint amilyennek Ön látja ŐT.

  • Ilyen nem lesz senki másnak. Mivel az egészen különleges ékszerek legfőbb tulajdonsága, hogy csak egy-egy db készül belőlük; ezért ugyanilyen ékszer egészen biztosan nem lesz még sehol a világon.

  • Családi ereklyévé válhatnak és generációkon keresztül örökölhetik tovább gyermekei, unokái.

 

Részesüljön a különleges ékszerek kiváltságában! Munkám révén valóban értékes és különleges drágaköves ékszerekhez, gyöngysorokhoz juthat. Vegye fel velem a kapcsolatot!