Azoknak, akik értékelik az egyediséget és a minőségi ékszereket.

Akár gyűjti, akár ajándéknak szánja; az egyedi ékszerek akkor értékesek igazán, ha minőséget kap velük kézhez. Éppen ezért tanácstalan az ékszervásárlást illetően? Netán számos negatív tapasztalat áll már a háta mögött?

Megértem. Az egész ékszerkészítés folyamatában van egy kulcsfontosságú tényező, mely szinte mindig kimarad a szokásos eljárások során. Nálam a középpontban áll.

 

Gyűjti a szebbnél szebb ékszereket? Tán egy különleges rendezvényre volna szüksége egy igazán egyedi ékszerre, mely biztosan nincs még senkinek?

Úgy érzi, hogy kivételes nővel áldotta meg a sors? Szeretné Őt meglepni valami egyedivel?

Kiváló befektetési lehetőségen gondolkodik, ezért keresi a valóban időtálló értékeket?

Netán régi, antik ékszert szeretne felújíttatni, vagy régen elveszett fülbevalója párját szeretné ismét kézbe fogni?

De…

…tanácstalan az ékszervásárlást illetően.

…netán számos negatív tapasztalat áll már a háta mögött.

 

Mi okozza Önnek a legnagyobb fejtörést az ékszervásárlással kapcsolatban?

Számos alkalommal megjárta már az „egyedi” jelzőt illetően. Végül mindig kiderült, hogy sorozatgyártott ékszerekhez jutott.

Előfordult, hogy a vásárlás után az ékszerek deformálódtak, a kő kipotyogott, a vésés el, vagy lekopott. Ezek javítására pedig szinte esély sem volt.

Netán a gyémántot cserélték cirkóniára, vagy az anyag súlyával nem számoltak el.

Mivel drágaköves ékszerekre vágyik, biztosan tudni szeretné, hogy az ékszerkészítő otthon van a drágakövek témáját illetően…

Vagy egyszerűen csak elege van a kész áruk személytelen választékából.

 

Ön is hasonló okok miatt keresi a megoldást?

Magyarországon a legtöbb ékszer gépi eljárással készül. Így az egész ékszerkészítés folyamatában van egy kulcsfontosságú tényező, mely szinte mindig kimarad a szokásos eljárásokból:

Az Ön egyedi igényei

 

Vajon mi az a munkámban, ami akkora hatással van az emberekre, hogy a francia nagykövetség konzulasszonyát is többszöri megrendelésre sarkallta; úgy, hogy ma már a követség és a Francia iskola több hölgy tagja is törzsvásárlóm?

Ami miatt Donald Sutherland, vagy a brunei szultán családja is a vendégem volt? Ami miatt rendszeresen felkérnek előadásokra, riportokra, újságcikkekre? Ami miatt rengeteg visszatérő külföldi és Budapesten élő külföldi vásárlóm van? És rendszeresen meghívott előadó vagyok a V-Pearl Oktatási Központba?

 

Mert az általam készített egyedi ékszerek minden tulajdonságában a tulajdonosának készülnek

Az elkészült ékszerek akár generációknak mesélik el gazdájuk személyiségét. A darabok minden esetben tükrözik az Ön, választottja, vagy családtagja egyéniségét, illetve stílusát. Munkám révén maradandót alkotok, egyedit készítek, amiből a világon tényleg csak egy van.

Egyedi ékszerkészítés a Falk Miksa utcai üzlet ékszergalériájában

Saját készítésű ékszereim különlegesek. Hagyományos technikával készülnek: aranyból, ezüstből és platinából. Minden darabhoz drágakövet és természetes ásványt használok.

 

Mitől lesznek az ékszerek egyediek?

Az egyedi drágaköves ékszerek tervezése, készítése keményforrasztással, hengerléssel, kézi munkával történik.

A modern ékszereket sok esetben ragasztják, öntik, nem forrasztják. Sőt az is előfordulhat, hogy műanyagból készülnek; ezért nem állják ki az idő próbáját. Egyedi ékszereim hagyományos technikával, nemesfém és drágakő felhasználásával készülnek, így maradandóak.

A drágakövek a természet ajándékai; nincs két egyforma belőlük. Belső zárványaik, „ujjlenyomataik” egyediek, ezért megismételhetetlenek.

 

Valóban egyedi…

A kézimunka becsülete újra felértékelődött, fénykorát élik az ily módon elkészített tárgyak. Sose feledkezzünk meg arról a fontos tényezőről, hogy a kézzel készített ékszereknek lelke van. Megálmodója, készítője hosszú órákig, napokig együtt élt, rezgett egy- egy gyűrűvel, nyakékkel.

Az LGT dalaira készült ezüstkollekcióm egyedi formavilágába zárta a 70-es évek legnépszerűbb zenekarát. Loco–Motívumok sorozatomat az együttes egy - egy nótája ihlette.

 

Miért jár jól az egyedi ékszerekkel?

8 döntő érv az egyedi ékszerkészítés mellett

 • Személyesen Önnel foglalkozom

  Figyelmem az Ön igényeire fókuszálódik. Igényei alapján akár többször is nekilátok egy ékszer megtervezésének; a rajzolásnak, a kövek válogatásának. Minden apró észrevételének teret adok és minden munkámat a legnagyobb figyelemmel készítem el.

 • Munkám révén valóban értékes és különleges drágaköves ékszerekhez juthat

  Rendszeresen utazom a világ számos országába, hogy kiállításokon, vásárokon, bányákban hozzájuthassak azokhoz a kövekhez, melyek itthon - Magyarországon - még nem elérhetőek, még nem ismertek.


 • Nem sorozatgyártott ékszereket értékesítek

  Egyedi készítési ékszerekkel minőségben és esztétikumban is felső kategóriás ékszer birtokosa lesz. Mivel a legtöbb Magyarországon kapható ékszer gépi eljárással készül, nem tudja az egyedi ékszerek különlegességét visszaadni. Ráadásul a sorozatgyártott ékszerek gyakorta deformálódnak a használat során; a kő kipotyoghat, a vésés el, vagy lekophat. Egyedi ékszerkészítéssel mindezen bosszúságokat elkerülheti.

 • Szakmai képesítésemnek köszönhetően biztos lehet szakmai kompetenciámban

  Ötvös – aranyműves, igazságügyi ékszer – és drágakő szakértő vagyok. Tehát az ötvösségen kívül rendelkezem drágakő határozói- és különleges ékszerbecsüsi szakképesítéssel is.  20 éve tevékenykedem mint - az IM által kinevezett - igazságügyi ékszer- és drágakőszakértő. Szakmai hozzáértésem átlagon felüli és ezt bizonyítják az ékszereim mellé csatolt certifikátok is.


 • Az egyedi ékszerekkel még „spórolhat is”

  Az egyedi ékszerkészítéssel egy időtálló, örök ékszert kap kézhez, melynek előállítási ára - a kövek, drágakövek nélkül - a gépi ékszerekével megegyező. Azonban az idő múltával az egyedi ékszereknél nem jelentkeznek a silányabb minőségű sorozatgyártott ékszerek esetében oly gyakori problémák, mint a deformálódás, a kiesett kő vagy elkopott vésés problémája. Hasonló árért prémium kategóriás ékszerekhez juthat.

 • Az egyedi ékszerek kiváló lehetőséget jelentenek az okos befektetőknek

  Minőségi, felsőkategóriás ékszerek birtokosának lenni kiváló befektetési lehetőséget is jelent. Az ékszervásárlás révén olyan nemesfémtárgyhoz jut, melyek nemcsak túlélhetik Önt, de időtálló termékként értékőrzők is lesznek.

 • „Közösen tervezheti” velem az ékszerét

  Az ékszereket személyesen Önnek tervezem; az Ön igénye, elképzelése, vágya alapján. A munka befejeztével a „közös tervezés” révén valóban azt fogja kézhez kapni, amit megálmodott. Az Ön személyisége, fantáziája is teret kap az ékszerekben. Így méltó emléktárgy lehet az évek múltán is.


 • Nem lesz ilyen senki másnak

  Ezekből az ékszerekből csak egy-egy db készül; és az Önnek tervezett ékszerből nem lesz még egy ugyanolyan sehol a világon. Nem kell attól tartani, hogy egy gálavacsorán, egy elegáns rendezvényen ugyanolyan ékszert visel majd bárki Önön kívül. Kiváló darabjai lesznek az Ön ékszergyűjteményének.

Az egyedi ékszer tervezésével csak jól járhat. Garantáltan Önhöz illenek majd.

„Legyen nő!” Legyen még nőiesebb, érdekesebb, különlegesebb! Segítek benne! Keressen bizalommal!