Azoknak, akik megismételhetetlen ékszereket keresnek.

Egyszeri, egyedi és megismételhetetlen ékszereket keres?

Nem csoda, hisz határozottságot és önbizalmat adnak, „különlegessé” teszik a tulajdonosát, igazi karakteres nőt varázsolnak belőle.  Egy minőségi drágaköves ékszer szinte öltözteti viselőjét. Ne elégedjen meg a sorozatgyártott példányokkal! Nem csak bosszús perceket, értékveszteséget és felesleges kiadást jelent, de megfosztják Önt az egyediség érzésétől is! 

 

Szinte nincs olyan nő, kinek szemei ne csillannának fel egy divatosan merész, vagy egy visszafogott eleganciát képviselő gyűrű, nyakék, fülbevaló, karkötő láttán. Egy különleges drágaköves ékszerrel, vagy egy eljegyzési gyűrűvel kifejezheti, hogy az Ön számára kedvese drágakő értékű.

Az egyedi, különösen a drágakövekkel díszített ékszerek egyedülálló karaktert adhatnak az Ön, vagy kedvese, családtagja megjelenésének. Ezért olyan ékszerre vágyik, mely a legmagasabb igényeket is kielégíti?

Nos..

…hogyan érezné magát, ha a megvásárolt drágaköves ékszer a használat során deformálódna?  

A kő kipotyogna belőle, a vésés el vagy lekopna róla?

 

Sajnos, Magyarországon a drágakövek ismerete még gyerekcipőben jár, ráadásul rengeteg hamisítvány, műtermék van forgalomban. Éppen ezért nem mindegy, hogy kitől vásárol, kivel terveztet.

 

Ezért ne elégedjen meg a sorozatgyártott példányokkal!

Magyarországon nem nehéz hozzájutni a gépi eljárással, sorozatgyártásban készült ékszerekhez. A legtöbb ékszer ugyanis gépi eljárással készül, így nagy a valószínűsége, hogy ezek közül fog választani.

 

 

Ezért nem jár jól velük!

Az egyedi drágaköves ékszerek keményforrasztással, hengerléssel, hagyományos technikával, kézi munkával készülnek; így a nemesfém és drágakő felhasználásával készült egyedi ékszereim időtállóak. A sorozatgyártással készült ékszerek a használat során viszont gyakorta deformálódnak. A kő kipotyoghat, a vésés el vagy lekophat.

Az is előfordulhat, hogy gyémántot cirkóniára – a legelterjedtebb gyémántutánzatra - cserélik. Mely egy műtermék, aminek nincs természetes megfelelője, élei hamarabb elkopnak, vagy karcolódnak, a kő mattá válik.

 

Drágaköves ékszerek tervezése akár egészen különleges példányokkal

Mint ahogy nincs két egyforma arckép, úgy nincs két egyforma drágakő se a világon. A természete ajándékaiként ugyanolyan egyedi belső tulajdonságokkal rendelkeznek, mint mi, emberek. Az egyedi készítésű ékszereimben felhasznált drágakövek ugyanebben a megjelenésben, színárnyalatban sehol máshol nem lesznek megtalálhatóak.

 

Hogyan adom meg Önnek az egyedi drágaköves ékszerek örömét?

A világ számos országába utazom rendszeresen kiállításokra, vásárokra, hogy hozzájuthassak azokhoz a kövekhez, amik itthon - Magyarországon - még ismeretlenek.

A színek, formák használata során is vállalom a merészebb ötleteket. Olyan megoldások használatát is preferálom, melyek valóban különlegességnek számítanak és még nem terjedtek el hazánkban.

 

Nem tudja, milyen drágakő illene Önhöz, vagy milyen ékszert válasszon ajándékba?

Figyelmem az Ön igényeire fókuszálódik. Személyesen foglalkozom majd Önnel és akár együtt kereshetjük meg az Önhöz illő követ, ékszert, talizmánkövet.

Szeretem, ha olyan egyedi tervezésű ékszer, drágaköves ékszer kerül ki az üzletemből, mely tükrözi viselője stílusát és karakterét. Sokáig barátkozom egy- egy drágakővel, míg kirajzolódik bennem egy elképzelt ékszer képe. Ezután kezdem el a rajzolást, a tervezést.

Honnan származik, ki készítette, mi a története? Nálam választ kap minden kérdésére.

 

Válassza az egyediséget!

A mai világban hozzászoktunk, hogy egy adott termékből akár több 100 darab is készül. Hány ugyanolyan, egy kaptafára gyártott ékszer gördül ki egy gyári gépből? Melyekben nincs benne az embere lelke, a megrendelő személyisége, vágya, terve. Nyilván a minősége is egészen más, mint a kézi munkával készült remekműveké.

Az egyedi drágaköves ékszerek megvalósítása mögött gondos tervezés áll.

Öné a döntés, hogy melyiket választja.

 

Miért jár jól a drágaköves ékszerek terveztetésével?

  • A nehezen megmunkálható vagy ritka alapanyagok növelik az ékszer értékét. Így a nemesfém, és a drágakő, valamint az elkészült egyedi ékszer időtálló értékként kiváló befektetési lehetőség lehet az Ön részére.

  • Ön munkám révén valóban hozzájuthat különleges darabokhoz. Rendszeresen utazom a világban, vásárokra, bányákba, kiállításokra, hogy megtaláljam az igazán egyedi és különleges, sokszor szokatlan ásványokat, drágaköveket, gyöngyöket. 

 

Hári ékszer®- a név kötelez

Egy név sok esetben garancia a minőségre. A Hári ékszerekkel® olyan értékekhez juthat, melyek önmagukért beszélnek. Munkám gyümölcsét élvezheti a francia nagykövetség konzulasszonya, a követség és a Francia iskola több hölgy tagja, Donald Sutherland, a brunei szultán családja és több magyar híresség, színész is.

Az ötvösségen kívül rendelkezem drágakő határozói- és különleges ékszerbecsüsi szakképesítéssel is. Kinevezett igazságügyi ékszer- és drágakőszakértő vagyok. Rendszeresen felkérnek előadásokra, riportokra, újságcikkekre is.

Drágakőből készült gyümölcsékszereim Münchenbe és Londonba is eljutottak.

 

„De biztosan nagyon drágák” - úgy gondolja?

Minden árkategóriában tudok egyedi, szép ékszert ajánlani és az egyedi, különleges ékszerekkel egy időtálló, örök ékszer tulajdonosa lesz, melynek előállítási ára - a kövek, drágakövek nélkül - a gépi ékszerekével megegyező.

Azonban mentesül a sorozatgyártott ékszerek esetében oly gyakori problémáktól.

 

Drágaköves, egyedi tervezésű ékszereimet öröm viselni, garantáltan nem fognak a fiók mélyén lapulni. Keressen még ma és kezdjünk neki az Ön drágaköves ékszerének tervezéséhez! Méghozzá együtt! Segítek a választásban és a tervezésben!